Franky Zapata a plecat cu flyboard-ul sau de la Sangatte. Zeci de curiosi l-au urmarit pe omul zburator care s-a ridicat cu un zgomot asurzitor in incercarea de a traversa Canalul Manecii. In cateva secunde el a disparut deasupra marii. Pe apa, mai multe vapoare il insoteau in tentativa sa de a ajunge la Dover. Drumul urma sa fie facut in aproximativ 20 de minute, la o viteza de aproximativ 150 de km/h.

Un singur impediment avea. Trebuia sa isi alimenteze propria inventie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Din cauza vantului puternic, Zapata a cazut in apa in momentul in care incerca sa faca alimentarea. Imediat, mai multi scafandri i-au sarit in ajutor si l-a urcat pe un vas. Sotia campionului mondial de jet-ski a dat asigurari ca Zapata este in regula.

Franky Zapata a oferit un spectacol futurist de ziua Frantei, cand a zburat deasupra audientei inarmat cu o pusca. Masinaria este alimentata cu kerosen si are cinci mini-turboreactoare care îi permit sa decoleze si sa zboare cu pâna la 190 de kilometri pe ora.

Aparatul are o autonomie de aproximativ zece minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si