Criminaliștii s-au întors, la prima oră a dimineții, în curtea casei lui Dincă și au reluat cercetările la fața locului, transmite Vlad Petrișor, trimisul special al Știrilor Kanal D la Caracal.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Asta după ce a fost emis un nou mandat de percheziție, valabil 15 zile, perioadă în care vor fi verificate- centimetru cu centimetru- curtea și casa lui Gheorghe Dincă.

Vor fi aduse și utilajele necesare pentru a decoperta acele gropi betonate în care se presupune că suspectul de crime ar fi ascuns mai multe cadavre.

Pe de altă parte, la audierile din Caracal urmează să ajungă, astăzi, un martor extrem de important: e femeie care ar fi avut o relație cu Gheorghe Dincă și care ar fi intrat de mai mult ori în casa bărbatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si