UPDATE.  Remus Rădoi și președintele Sindiciatului Național al Polițiștilor, Dumitru Coarnă, care a intrat în direct prin telefon, au discutat minute bune despre relațiile dintre clanurile de interlopi din Olt, polițiști și procurori.

Pe parcursului emisiunii, Rădoi și Coarnă s-au contrat pe această temă, dar au fost și momente când cei doi au căzut de acord că în județul Olt sunt probleme și că anumiți responsabili din poliție și din procuratură nu își fac treaba. 

 

Așa s-a ajuns ca intervenția autorităților, după răpirea Alexandrei Măceșanu, să fie tardivă și lipsită de profesionalism, au apreciat cei doi invitați. 

Toate detaliile și emisiunea integrală, în fisierul video atașat mai sus. 

 

Principalele declarații ale lui Remus Rădoi:

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Colaborasem cu DIICOT Olt înainte de a colabora cu poliția, am destructurat o rețea de trafic de cocaină. Am informat organele și am organizat un flagrant.

Niciuna dintre adresele la care politistii au mers sa o caute pe Alexandra Măceșanu nu avea legătură cu clanul Oacă.

Nu am indicat locație și nici vinovăție.

Comisarul Nicoale Alexe a spus că am prins mai mult hoți decât colegii lui și mi-a propus să fac parte din rândul forțelor de ordine.

Îl cunosc pe Alexe de la sfârșitul anului 2018- începutul anului 2019.

Au fost discutii să fiu agent sub acoperire, dar nu s-au concretizat.

Eu sunt ușor nonconformist și nu aș accepta decât un șef foarte capabil.

Remus Rădoi este cel la care a apelat pentru găsirea Alexandrei Măceșanu însuși comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a dezvăluit, la începutul lunii, cotidianul Libertatea.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, acuzații grave: ”Sunt persoane din Parchet, Poliție, politică care l-au cunoscut”

Pe 25 iulie 2019, la ora 17.00, după șase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, șeful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Rădoi, zis și ”Codiță”, liderul uneia dintre grupările care domină prin forță brută, contracte cu statul și informații județul Olt, mai scria sursa citată.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere.

Rămâne de văzut ce s-a întâmplat cu Luiza, fata în vârstă de 18 ani dispărută în primăvară.

Gheorghe Dincă este suspectat că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Citeste si: Mama Luizei Melencu, ultimele declarații:"pe grupul de WhatsApp a apărut mesajul"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si