Cinci persoane, membri ai echipajului, au reuşit să se salveze.

Citeste si: Oamenii legii-selfie cu evadații

Ambarcaţiunea „Conception", cu o lungime de 22 de metri, amenajată pentru ieşiri în larg scufundărilor, s-a scufundat în timp ce pompierii încercau să stingă focul, a anunţat paza de coastă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zile norocoase în Zodiacul chinezesc

În momentul în care pompierii au ajuns la faţa locului, nava era „în întregime cuprinsă de flăcări", a subliniat, într-o conferinţă de presă, şeriful comitatului Santa Barbara, Bill Brown, însărcinat cu ancheta.

Distrusă de flăcări, „Conception" s-a scufundat la circa 20 de metri de fund, la numai 20 de metri de coasta insulei Santa Cruz, în largul portului său de origine, Santa Barbara. Acolo aruncase ancora, la adăpost într-un mic golf, pentru a petrece noaptea.

Citeste si: 6 ani de la moartea lui Ionuț, băiatul ucis de câini! Mama copilului, mesaj sfâșietor: ”Nu voi uita când m-a îmbrățișat ultima dată”

În total, 39 de persoane se aflau la bord, şase membri ai echipajului şi 33 de pasageri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si