Din iulie, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt cunoscute ca ”victime ale monstrului de la Caracal, Gheorghe Dincă”, iar poveștile celor două fete sunt asemănătoare. Dacă despre Alexandra Măceșanu s-a spus că atunci când a fost răpită de Gheorghe Dincă, se ducea la Caracal să se întâlnească cu prietenul ei, despre Luiza Melencu nu s-a vorbit că ar fi avut iubit.

Tânăra de 18 ani, era la momentul dispariției sale, elevă în clasa a XI-a, și se pare că abia se despărțise de iubitul ei.

Ea cu mama ei aveau o relație foarte apropiată. Îi spunea și despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus la un moment, Ștefania Cincă, mătușa Luizei, într-o emisiune tv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Ce secret știa Dincă despre Alexandra! Date neștiute până acum

Citeste si: Secretul din telefonul tatălui Alexandrei. Informația ignorată de procurori

Citeste si: Mama Luizei, dezvăluiri cutremurătoare! Cu cine a vorbit tânăra în ziua dispariției. "L-a văzut pe Dincă"

Recent, un apropiat al Luizei a făcut publice câteva poze de pe contul de socializare al Luizei, în care aceasta apare alături de un băiat. Una dintre poze este plină de inimioare, semn că cei doi nu erau doar prieteni.

Luiza Melencu trebuia să înceapă clasa a XII-a 

Luni dimineață, Luiza Melencu trebuia să fie la școală, ea ar fi trebuit să înceapă clasa a XII-a.

În locul ei, la deschiderea anului școlar a fost mama ei, care plângând, a ținut un discurs emoționant în fața colegilor și al profesorilor. „Aş fi dorit să particip la deschiderea anului şcolar alături de Luiza. Astăzi nu veţi mai avea parte de zâmbetul Luizei, pentru că un monstru cu chip de om a răpit-o şi nu spune unde a dus-o”,  a declarat mama Luizei în fața celor adunați la careul Liceului Tehnic C. D. Nenițescu din municipiul Craiova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si