”În cursul serii de 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost agresată cu un cuţit. Imediat, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar în urma cercetărilor au stabilit că, pe fondul unei altercaţii spontane, în timp ce se afla pe o stradă din Odobeşti,  un tânăr de 23 de ani, din localitate, ar fi agresat, cu un obiect tăietor ascuţit, un bărbat de 28 de ani”, a transmis, luni, Poliţia dâmboviţa.

Citeste si: Cazul Caracal: Procurorii încep luni reconstituirea crimelor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.
În urma concluziilor preliminare ale medicului legist s-a constatat faptul că viaţa părţii vătămate  a fost pusă în primejdie.

Citeste si: Avocatul Tonel Pop, dezvăluire incendiară în cazul Caracal. Gheorghe Dincă negociază cu autoritățile acest lucru!

Tânărul, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru dispunerea de măsuri legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si