Laurențiu Marian, principalul suspect în cazul crimei de la Șotrile a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată pe o proprietate privată din Lunca Mare, cartierul Podișoare.
Imaginile cu tânărul sunt de sâmbătă de la ora 15:55, la doar câteva ore după ce tânărul a săvârșit crima.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, operată de urgență după ce și-a prevăzut problemele de sănătate: ”M-am simțit rău toată luna septembrie”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu deține un Mercedes de 100.000 € și are șofer la cheremul lui. Ce secrete ascunde unchiul Alexandrei Măceșanu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Se poate observa cum presupusul criminal ține la subraț o pungă din plastic în care are înfășurat ceva. Individul este îmbrăcat în pantaloni gri, un tricou albastru şi o cămaşă. În aceleaşi haine avea să fie capturat 20 de ore mai târziu, de poliţiştii din Prahova.

Citeste si: VIDEO| Fetiță ucisă pe trecerea de pietoni. Imaginile sunt terifiante

Citeste si: Violență extremă în Piața Constituției. Cine sunt agresorii, victimele și de la ce a plecat conflictul

Tânărul din judeţul Prahova căutat de poliţişti după ce şi-ar fi ucis iubita cu un topor a fost găsit, duminică, în apropierea locuinţei și și-a recunoscut fapta.
Criminalul și-a recunoscut fapta imediat după ce a fost prins. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru a fi dispuse măsuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si