Noi amănunte apar în cazul disparițiilor de la Caracal! Dacă, în urmă cu doar câteva zile, toate indiciile duceau la Gheorghe Dincă, ei bine, lucrurile par să se fi schimbat radical.

În primă fază, a apărut informația conform căreia Luiza Melencu ar fi în viață, ”plasată” în Italia, într-o rețea de prostituție, lucru suținut chiar public de o femeie la o emisiune TV.

Citeste si: “Alexandra și Luiza sunt în viață”. FBI, concluzia care dă totul peste cap în cazul Caracal

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Indiciu uluitor pe fruntea lui Gheorghe Dincă. Fotografia care face furori pe internet

Citeste si: Rovana Plumb: Am fost scoasă din cursă de standarde duble şi de jocuri politice făcute, din nefericire, şi cu ajutorul unor colegi români; am voturile a milioane de români, râmân europarlamentar

Luiza a fost văzută în Italia? O femeie a povestit tot

”Pe Luiza am văzut-o în data de 28 iulie. Era pe strada unde se face prostituţie, în localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.

Luiza era pe strada unde se face prostituţie, aproape. Lângă centrul comercial. Nu era împreună cu celelalte fete, cisingură, speriată, că se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc, un tricou alb, păr lung, până la baza pantalonului, vârfurile roşii şi mai sus pe partea dreaptă.

Am recunoscut-o, am venit acasă şi la două zile, a apărut pe internet că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu sunt dispărute şi i-am zis soţului meu că pe fata asta am văzut-o la prostituţie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Şi am zis că nu greşesc. Şi avea înălţimea 1.60, în jur de 62-63 de kilograme. Era speriată, se uita la fiecare maşină în parte, care erau oprite, că era o coloană mare”,  a spus aceasta la televizor.

Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra?! Ce l-a dat de gol?

Imediat a apărut o altă informație fulger, care pare să dea cazul peste cap. Gheorghe Dincă nu a ucis-o pe Alexandra, iar dezvăluirea ar avea legătură cu autoturismul criminalului din Caracal! ”Este ceva ciudat la mijloc, fata a menționat la telefonul dat la 112 că mașina în care a fost luată și sechestrată era una albă, iar la ultimele audieri, Dincă a susținut că autovehiculul său este de culoare gri. Din acel moment, au început să se ia și alte piste în calcul din jurul bărbatului, care, chiar în mod evident, dorește să acopere alte persoane și să ia întreaga vină asupra lui”, au povestit surse din anchetă.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si