La 83 de ani, celebrul actor francez Alain Delon revine pe marile ecrane în comedia intitulată „Toute Ressemblance”. Aici, vedeta îşi joacă propriul rol.

Alain Delon a suferit in iunie un atac vascular cerebral, dar s-a refacut rapid. Cu toate acestea el nu a mai aparut într-un film de 10 ani, când l-a interpretat pe César, tot într-o comedie: Astérix si Jocurile Olimpice.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Alain Delon a suferit un accident cerebral

De aceasta data, vedeta cinematografiei europene, va aparea în calitate de invitat al unui celebru prezentator de stiri, într-o pelicula care se vrea o satira a jocurilor de putere si care va avea premiera pe 27 noiembrie.

Considerat un adevarat sex simbol al anilor 60, un rebel intre actori, Alain Delon a jucat în peste 80 de filme.

Putini stiu ca, în ciuda palmaresului sau artistic, actorul nu a avut nevoie de studii în domeniu, sarmul si naturaletea sa în fata camerei i-au garantat un succes fulminant. Si în viata personala, Alain Delon a trait la fel de intens ca si pe marele ecran.

Citeste si: Alain Delon, spitalizat de urgenta. "Trebuie sa ne oprim sa mai ingropam oamenii!", a declarat fiica acestuia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si