Șase dintre cele 7 restaurante de tip fast-food dintr-ul mall bucurestean, unde inspectorii de la Protectia Consumatorului au facut controale in urma cu cateva zile, au fost redeschise. Angajatii au muncit toata noaptea pentru a face curatenie, iar acum isi cauta scuze pentru situatia jenanta in care au fost surprinsi. Imaginile initiale au scos la iveala alimente stricate sau altele tinute intr-o mizerie de nedescris.

Citeste si: VIDEO| Shaorma „cu de toate”, bombă pentru organism

Astfel de situatii pot exista oriunde, tocmai de aceea inspectorii de la Protectia Consumatorului ne avertizeaza! Trebuie sa fim extrem de atenti cand cumparam mancare de la fast-food!

La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm mâncare de la fast-food

Paul Anghel, director ANPC: In primul rand, ar trebui sa fie atenti la modificarile organoleptice ale produsului, la o suprafata mazguita, o textura care nu este specifica produsului, daca are un gust amar, acru sau nespecific, o culoare schimbata, o culoare modificata. Daca primesc produse care sunt reci in conditiile in care ele sunt prezentate in meniu ca fiind calde sa ia legatura de urgenta cu reprezentantii operatorului economic respectiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cu toate ca in ultima vreme controalele sunt mai aspre, comerciantii nu dau prea multa importanta igienei.

De exemplu, in aceasta saormerie din Capitala, angajatii inca lucreaza fara echipament.

In urma controalelor de la fast-fooduri, 500 de kilograme de alimente au fost distruse, iar amenzile au fost de ordinul sutelor de mii de lei.

Citeste si: Un tânăr din Focșani a murit după ce a mâncat de la fast-food


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si