Bianca de la Puterea Dragostei și-a arătat unghiile într-un clip publicat pe Instagram, iar admiratorii emisiunii au taxat-o imediat, spunând că ar avea murdărie sub unghii.

Citeste si: Loredana Chivu, alături de concurenții de la Puterea Dragostei! Anunțul neașteptat

Citeste si: Cum arata Manuela de la Puterea Dragostei pe vremea când nu era brunetă. Nici nu o recunoști: este total schimbată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea Dragostei: "O pun să..."

"Mai spală-te și tu sub unghiile alea înainte de a face story Pipișor!!!!", este mesajul lăsat de o admiratoare a emisiunii.

Bianca de la Puterea Dragostei- poveste de viață

Bianca Maria Camanaci este o tânăra constănțeanca de 19 ani, romantică și sigură pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi frați și o sora. Îi plac plimbările lungi sub clar de luna și are o slăbiciune pentru parfumurile fine.

S-a înscris la "Puterea Dragostei" pentru că speră să întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer și inteligent.

Este foarte pretențioasă la capitolul "partener" așa că bărbatul perfect trebuie să știe ce vrea de la viață, dar să nu își neglijeze fizicul. Acesta trebuie să aibă un corp armonios și atletic. Bianca este câștigătoarea primului sezon Puterea Dragostei și, în prezent, formează un cuplu cu Livian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si