Vocile a zeci de mii de copii au răsunat într-un glas pe Arena Naţională, pentru tricolori!

Cu această bucurie pură în suflet micuţii au venit de acasă şi nu s-au sfiit să o exprime încă de la intrarea pe stadion!

Niciunul nu avea mai mult de 14 ani, insă stewarzii care se ocupau de securitate nu i-au văzut cu aceeaşi ochi.

Au verificat inainte de intrarea pe stadion toţi copiii ca şi când ar fi avut de a face cu ultraşii violenţi.

Citeste si: România – Norvegia, preliminarii Euro 2020. 30.000 de copii în tribunele Arenei Naționale!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vuvuzele, mere, pungi cu chipsuri şi o cutie cu Spider-man. Aşa arată captura stewarzilor care au lăsat pe teren mai multi copii fără pachetul pregătit de acasă de către părinţi.
Chiar şi aşa, micuţii au fost cu tot sufletul alături de jucătorii care au fost la un pas să se prăbuşească pe teren.

ALEXANDRU MITRITA, fotbalist: Pentru mine a fost o seară minunată, să ii avem alături de noi a fost incredibil.

Pot să spun că s-a zbârlit părul pe mine când au început să cânte imnul.

Scandal după meciul României cu Norvegia

Norvegienii nu au fost insă la fel de fericiţi de prezenţa micuţilor in tribune.

Selecţionerul nordicilor a fost nemulţumit de faptul că UEFA a permis desfăşurarea meciului cu copii in tribune, deşi România primise interdicţie şi nu avea voie, iniţial, să joace cu spectatori din cauza scandărilor rasiste de la meciurile anterioare.

LARS LAGERBACK, selecţionerul Norvegiei: Este o decizie total incorectă, sunt de mulţi ani în fotbalul internaţional. Dacă decizi că a fost o problemă şi închizi stadionul, dar regulile permit prezenţa pe stadion totuşi. Nu critic România, ei au profitat de reguli.

RĂZVAN BURLEANU, președinte FRF: Am rămas uimiţi de reacţia lor. Cred că dacă acest lucru se întampla in Norvegia, poate chiar dumneavoastra ati fi aflat inaintea noastra acest lucru. Le-am pus la dispoziţie toate procedurile pe care le-am avut în organizarea acestui eveniment.

COSMIN CONTRA, antrenor echipa națională: Eu mă bucur că am putut avea atmosfera asta de la 30.000 copii. Vreau să le transmit că au fost al 12-lea jucător şi că băieţilor le pare rău că nu au putut să le ofere cele 3 puncte.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Numerele "tricolorilor" la meciul cu Norvegia

Deşi rezultatul a fost de egalitate, copiii nu au plecat dezamăgiţi şi au scandat tot drumul către casă pentru naţională.

Pe lângă atmosfera de excepţie, puştii au reuşit să bată un record mondial pentru meciurile
la care au avut acces doar copii. Recordul era deținut de o partidă din Europa League, Partizan Belgrad – AZ Alkmaar încheiată cu 2-2, când au fost prezenţi 22.000 de copii sub 14 ani şi însoţitorii lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si