Soferii galateni il ocolesc, pietonii se uita la el cu uimire. Stalpul de electricitate ramas in mijlocul unei intersectii din cartierul Micro 39 din Galati a intrat in foclorul locului.

Zona a fost reamanajata. Garajale care inconjurau stalpul cu pricina au fost demolate, iar stalpul nu a avut nimic de suferit.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Un afacerit din Iași, accident grav! Analizele au scos la iveală detalii teribile: Era beat și consumase calmante în exces

Iuliana Basalic – corespondent Stirile Kanal D: Muncitorii care au efectuat lucrarile de reamenajare a cartierului au lasat acest stalp in mijlocul intersectiei. Soferii sunt incurcati de-a dreptul si spun ca stalpul este un real pericol mai ales pe timpul noptii.

„Stalpul lui Dorel”, cum au ajuns sa-i spuna oamenii, starneste critici aprinse din partea locuitorilor din cartier, care considera ca toate lucrarile se fac in bataie de joc.
 
Desi strada a fost asfaltata iar lucrarea pare ca este incheiata, reprezentantii primariei dau asigurari ca stalpul va fi mutat in curand intrucat proiectul de modernizare a zonei este in plina desfasurare.

Citeste si: O tânără de 18 ani a murit, după ce maşina în care se afla a intrat într-un stâlp


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si