Un sofer de TIR, in varsta de 33 de ani din Bucuresti transporta, pe DN 1 spre Brasov, in aceasta dimineata, produse lactate.

La un moment dat colosul a intrat in plin in podul care traverseaza raul Olt, in dreptul localitatii sibiene Bradu. Impactul, extrem de violent, a fost urmat de un puternic incendiu.

Citeste si: Accident de proporții în Suceava. Cabina unui TIR s-a rupt în două

Se pare ca şoferul a facut schimb cu colegul sau in urma cu cativa kilometri. Acesta din urma a sărit în apa ca sa se salveze.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Elena Welter, purtator de cuvant IPJ Sibiu: Tânărul, în vârstă de 27 de ani este căutat de echipaje specializate din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu, dar şi de către poliţişti.

Accident cumplit pe DN1

Imediat au fost mobilizati 15 pompieri, o autospeciala SMURD si doua masini de stingere a incendiilor.

ALINA VOINA, PURTATOR DE CUVANT ISU SIBIU: La locul interveţiei s-au deplasat şi două echipaje cu barcă pneumatică pentru căutarea persoanei are se presupune că a sărit în râul Olt.

Citeste si: Atac sângeros într-un cinematograf! Doi tineri au fost înjunghiați!

In ajutor au fost chemati si scafandri de la ISU Hunedoara pentru a-l cauta pe barbatul disparut in rau. Tanarul de la volan a scapat nevatamat. Traficul in zona a fost blocat in totalitate.

Cauza accidentului pare ca a fost neadaptarea vitezei la conditiile meteo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si