Canapele din căpițe de fan amplasate in aer curat si la soare. Adulții si piticii s-au bucurat de o zi mult decât perfecta si clipe minunatate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Dovleacul a fost vedeta unui inedit festival organizat in parcul herastrau. Iar bucatarii cofetari s-au intrecut in preparate delicioase.

La ateliere de creație copilașii sunt îndrumați cu atenție de părinți. Fiecare cu modelul are designul lui. De la dovleci îndrăgostiți pictați cu inimioare la dovleci cu chipuri înspăimântătoare cu flori la pălărie.

Zidul de dovleci a fost cadrul perfect pentru o serie de fotografiat reușite. De la mic la mare, toți au plecat cu o fotografie.

Citeste si: Cel mai scump apartament din România s-a vândut cu peste 8 milioane de euro! Penthouse-ul îmbrăcat în sticlă are peste 1.000 metri pătraţi şi o piscină lungă de 9 metri!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si