Alegeri prezidențiale 2019. Alexandru Cumpănașu are mai multe căutări decât Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă sau Dan Barna, arată un studiu realizat de agenția de marketing și SEO TargetWeb, citat de paginademedia.ro.

Primii trei aspiranți la funcția de Presedinte al României, care au stârnit curiozități, în ultima lună, în rândurile internauților sunt:

1. Alexandru Cumpănașu are 119.000 căutări, dintre care 84,6% au fost realizate în România, 2,3% sunt realizate în UK, iar 2,3% din Italia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Românii au căutat pe Google masiv cuvântul cheie "Alexandru Cumpanasu" după dată de 26 Iulie, din cauza tragediei de la Caracal”, spune Iulian Ghișoiu, directorul agentiei SEO.

2. Viorica Dăncilă numără 108.870 căutări, dintre care 81,4% din România, 2,7% în Germania, iar 2,1% dintre căutări au fost realizate în UK.

3. Theodor Paleologu, cu 87.720 căutări, completează topul primilor trei candidați căutați masiv pe Google.

Dintre cei care au căutat date despre Paleologu, 85,2% sunt din România, 2,4% din UK, iar 2,2% au fost realizate în Germania.

Alegeri prezidențiale 2019. Pentru candidații Dan Barna, Ramona Ioana Bruynssels, Cătălin Ivan, Bogdan Stanoevici, John-Ion Banu, Sebastian-Constantin Popescu și Ninel Peia nu au fost identificate volume semnificative de căutare, notează studiul realizat de TargetWeb.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si