Anastasia a stat cinci zile în comă la un spital din Cluj. Acum este la terapie intensivă, fiind dezintubată. Starea este este în continuare precară, iar medicii i-au recomandat tratamente de recuperare neurologică, ce sunt extrem de costisitoare și nu se pot face la noi în țară.

Citeste si: VIDEO| Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: „Lupt împotriva unei țări în care să se regăsească toți românii"

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, prins cu o blondă la mall! "Erau foarte apropiați, era fericit și degajat"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Părinții fetiței sunt disperați și încearcă să facă rost de banii necesari pentru a o ajuta pe Anastasia.
Mai mulți colegi ai mamei Anastasiei au lansat un apel pe Facebook, prin care cer ajutorul oamenilor binevoitori de a face donații necesare tratamentului din străinătate.

Citeste si: Căutările băiatului dispărut la Pecineaga continuă. Pompierii golesc acum un bazin cu dejecţii

Citeste si: Cum încarci portbagajul în mod corect- Reguli de siguranță

"Starea Anastasiei se îmbunătățește fiziologic, începe să înghită, coordonează mai bine mâna și piciroul stâng, partea dreapta mișcă mai puțîn, dar nu este conștientă, privirea este încețoșată și în gol. Așteptăm o imbunatire a stării în secția AȚI la pediatrie Cluj iar in funcție de evoluție și la recomandarea doctorilor vom urmă un program de recuperare neurologică. Încă o dată mulțumim celor care empatizează și se gândesc la micuța Anastasia! Doamne ajută!", se arată în anunțul de pe Facebook.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si