Dictionarele

Probabil cea mai simpla si rapida metoda de a invata sa vorbesti si sa intelegi engleza este utilizarea dictionarelor engleza romana si romana engleza. Avantajul major al acestor dictionare este faptul ca sunt extrem de accesibile din punct de vedere financiar.

Cu ajutorul lor, poti incepe sa vorbesti in engleza destul de repede, iar in acelasi timp, iti vei dezvolta si capacitatea de intelegere, in situatia in care, la un moment dat, cineva ti se va adresa in engleza.

Mai mult decat atat, un astfel de dictionar are dimensiuni mici, asadar il poti lua cu tine peste tot.


Vizionarea de filme in engleza

Chiar daca nu vei intelege toate cuvintele, creierul este foarte concentrat pe actiunea care se petrece si incearca sa inteleaga cat mai multa informatie. Astfel, vei incepe sa inveti engleza fara sa-ti dai seama de acest lucru, intr-un mod placut si relaxant, intr-o dupa-amiaza de weekend.

De asemenea, se recomanda setarea subtitrarii in limba engleza, pentru ca in acest fel vei putea citi cu usurinta diferite cuvinte- exista, asadar, un dublu avantaj: vezi cum se scriu cuvintele in engleza si, in acelasi timp, auzi cum se pronunta corect.

Conversatii zilnice in engleza

Conversatiile in engleza reprezinta una dintre cele mai bune metode de a exersa. Asadar, vorbeste zilnic cu oricine este dispus sa te asculte (prieteni, rude etc.),

pentru ca doar in acest mod iti vei dezvolta si pastra abilitatile de comunicare in limba engleza. Te poti ajuta in timpul conversatiilor si de dictionare, cel putin pana cand vei deprinde vorbirea mai rapida.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Totodata, conversatiile zilnice in engleza iti vor asigura fluenta in vorbire. Dupa un timp, vei reusi sa vorbesti in mod natural, fara sa mai apara mici pauze intre cuvinte ori propozitii. In plus, avantajele acestui truc nu te costa nimic.


Setarea gadgeturilor in limba engleza

Desi poate nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, folosirea zilnica a telefonului, laptopului sau a tabletei este un mod bun de a invata engleza. Poti seta meniul si functiile device-urilor in limba engleza, iar utilizandu-le zilnic te vei obisnui cu termenii intr-un timp destul de scurt. Astfel, vei invata inevitabil multe cuvinte in engleza, fara sa depui efort, si vei ajunge sa intelegi si sa folosesti aceasta limba intr-un mod natural.


Cititul in limba engleza

Nimic nu te va ajuta sa inveti mai bine pronuntia in limba engleza decat cititul. Daca vei incerca din prima sa citesti carti sau reviste in limba engleza, este foarte posibil sa te plictisesti destul de repede, pentru ca probabil vor fi multe cuvinte pe care inca nu le cunosti- tocmai din acest motiv este recomandat sa incepi sa citesti mai intai dintr-un dictionar. Dupa un timp, vei trece de nivelul de incepator si vei putea sa incepi sa citesti carti in limba engleza, insa si acestea trebuie alese cu grija, pentru ca nu este indicat sa optezi din prima pentru carti clasice, cu un limbaj dificil.

Daca vei tine cont de ele, aceste trucuri vor contribui in proportie destul de mare la invatarea usoara a limbii engleze, intr-un timp relativ scurt.

 

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si