Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, un bărbat din localitatea Brezniţa Ocol s-a prezentat, duminică, pentru a vota, atât în Drobeta Turnu Severin, cât şi în Brezniţa Ocol.

Citeste si: Rezultate alegeri prezidențiale 2019. Klaus Iohannis și PNL și-au proclamat victoria: Ce se întâmplă la sediul PNL

Citeste si: VIDEO| Ziua votului în cel mai sărac loc din România: Turismul electoral și căratul de votanți până în pragul secției de votare, în floare

Citeste si: VIDEO| Milionar la doar 21 de ani. România a dat lumii minți sclipitoare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Un bărbat din Brezniţa Ocol şi-a exprimat dreptul la vot în două secţii de vot de pe raza judeţului Mehedinţi. Bărbatul de 50 de ani iniţial şi-a manifestat dreptul la vot la o Secţie din Drobeta Turnu Severin şi după aproximativ două ore a votat şi la Brezniţa Ocol”, a transmis IPJ Mehedinţi. 

Sursa citată a precizat că s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de fraudă la vot. 

Alegeri prezidențiale 2019 - incidente la vot: un bărbat s-a ales cu dosar penal
Alegeri prezidențiale 2019 - incidente la vot: un bărbat s-a ales cu dosar penal

EXIT POLL alegeri- PSD și PNL. Care era diferența Iohannis- Dăncilă la ora 15

Primele EXIT POLL alegeri au apărut, iar diferența dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă pare a fi uriașă, asemănătoare cu diferența de la votul din 2000, dintre Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor.

Primele EXIT POLL alegeri au apărut, iar diferența dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă pare a fi uriașă, asemănătoare cu diferența de la votul din 2000, dintre Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor.

Ambele exit poll-uri îl dau pe Klaus Iohannis câștigător la alegeri prezidențiale 2019, cu peste 65% dintre voturi, arată informațiile adevarul.ro.

Exit- Poll alegeri- PSD

Klaus Iohannis- 65%
Viorica Dăncilă- 35%

Exit- Poll alegeri- PNL

Klaus Iohannis- 66%
Viorica Dăncilă- 34%

Trebuie avut în vedere și un detaliu foarte important. Aceste sondaje de tip exit poll nu țin cont de rezultatul votului din diaspora, care va fi probabil pro-Iohannis, judecând după votul din primul tur, dar și după rezultatele din Australia și Noua Zeelandă.

IRES estimează o prezență de peste 50% la alegeri prezidențiale 2019

Primele rezultate Exit Poll alegeri IRES și CURS apar la ora 21. Prezența la vot la turul 2 pare să treacă de 50% la finalul zilei de vot. Este și un record de vot în diaspora, unde circa 770.000 de români votaseră până la ora 17 30. Probabil, numărul final de votanți va fi spre 900.000- 1.000.000 de persoane.

În 2000, Ion Iliescu câștiga alegerile prezidențiale cu 67% dintre voturi, față de cele 3 de procente strânse de Corneliu Vadim Tudor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si