” În ultimele 24 h, pompierii ISUBIF au acţionat în cazul a 399 situaţii de urgentă (323 intervenţii SMURD, 31 incendii, 45 alte situaţii), o valoare peste media zilnică înregistrată în această perioadă a anului. Din cauza utilizării mijloacelor pirotehnice au fost generate 6 incendii, iar pompierii SMURD au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat în 6 cazuri”, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti- Ilfov.

ISU menţionează cazul unui băiat în vârstă de 14 ani, din localitatea Dudu, rănit de explozia unei petarde şi găsit în stare de inconştientă, cu traumatism cranio-facial grav.

El a fost  stabilizat şi transportat ulterior la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.

 Totodată, pompierii ISUBIF au fost prezenţi, în misiune, la evenimentele cu public numeros din Piaţa Constituţiei, Parcul Titan, localităţile Otopeni, Buftea, pentru a monitoriza şi preveni producerea unor evenimente nedorite.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie pentru un tânăr: a murit în timp ce se îndrepta spre petrecerea de Revelion într-un cumplit accident

Citeste si: Amenzile de circulaţie cresc substanţial ca urmare a amânării intrării în vigoare a modificărilor la OUG 114, contestate la CCR, şi a creşterii salariului minim

Citeste si: Actorul a cărui casă s-a făcut scrum înainte de Sărbători e copleşit de ajutorul dat de oameni: ”La noi au venit mulți Moși Crăciuni”

Pompierii recomandă populaţiei să manifeste prudentă la punerea în funcţiune a instalaţiilor de incălzire cu lemne, reşouri sau alte echipamente, deoarece în această perioadă creşte riscul de producere a incendiilor, pe fondul nerespectării unor măsuri elementare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si