Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a transmis că a început o anchetă în acest caz.  

“Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoştinţă că s-a ajuns la această situaţie din pricina faptului că se lucrează la sistemul de ventilaţie din imediata apropiere a locaţiei în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori.

Având în vedere situaţia creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firmă specializată pentru a îndepărta animalele, în condiţii de siguranţă, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa. 

Citeste si: Concluzie sumbră a specialiștilor: România nu este pregătită nici în prezent pentru un cutremur de mari dimensiuni: ”Cel puțin la fel de multe victime ca în 1977” 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Preţurile petrolului au crescut cu aproape 2 dolari după uciderea generalului iranian Qassem Soleimani

Citeste si: Pensiile vor crește substanțial de la 1 ianuarie

Aceştia spun că nu au existat persoane rănite în urma acestui incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si