Până nu demult, parodontoza putea fi tratată chirurgical, cu ajutorul unor chiuretaje dureroase, care presupuneau o perioadă lungă și grea de recuperare, iar deseori boala reapărea. 

Specialiștii clinicii Life Dental Spa, situată în centrul capitalei, au găsit soluția! Protocolul holistic de tratare a parodontozei este un concept unic care vizează: 

- Eliminarea cauzelor care au dus la apariția parodontozei 

- Tratarea gingiei și a țesutului de susținere

- Menținerea sănătății orale și prevenirea recidivei 

Ce înseamnă tratamentul holistic al parodontozei 

”Holistic” definește faptul că întregul nu este redus la părțile sale componente, lucru tradus în viziunea Life Dental Spa prin deviza „Tratăm OAMENI, nu DOAR DINȚI!”. Practic, atunci când alegi un tratament holistic, #LifeDentist-ii au grijă să trateze nu doar afecțiunea în sine, ci să ofere și sfaturi cu privire la cum poate fi menținută sănătatea orală printr-o igienă corespunzătoare și cum putem elimina obiceiurile nocive ale stilului de viață care au dus la apariția bolii de la bun început. 

”Este foarte important să tratăm și cauza, nu doar efectul!” este părerea #LifeDentistilor. Parodontoza apare în timp, mobilitatea dinților evoluând odată cu afectarea gingiei. Primul stadiu pe care pacientul îl poate observa este gingivita (inflamația gingiei) care precede parodontoza și care se manifestă astfel: 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

1. Gingia își schimbă culoare din roz pal în roșu-violaceu 

2. Durere și sângerări gingivale în timpul periajului sau spontan 

3. Halenă (respirație urât mirositoare). 

Cauzele pentru care apare afectarea gingivală sunt multiple, #LifeDentist-ii fiind foarte atenți să comunice cu pacientul, pentru a-l putea ajuta ca pe viitor să elimine factorii dăunători și să prevină recidiva.

Pe scurt, motivele pentru care parodontoza își poate face apariția sunt: 

Igiena orală necorespunzătoare, ce duce la apariția tartrului și la dezvoltarea bacteriilor

Alimentatie nesanatoasa, bogata in zahar rafinat 

Fumatul 

Anumite medicamente

Citeste si: Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația lui Alin Oprea. Cine știe oare câte se află în spatele acestui munte de talent?"- kfetele.ro

Citeste si: Imagini incredibile cu Alin Oprea și Larisa Uță! Au mers în fața altarului în urmă cu 25 de ani, dar au divorțat în 2021. Ce spune artistul acum despre fosta soție, cu lacrimi în ochi?- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tratamentul Life Dental Spa este unul prietenos, ușor de suportat de pacient, fără complicații, dar mai ales NON-CHIRURGICAL ȘI FĂRĂ DURERE, totul fiind posibil cu ajutorul tehnologiei moderne de ultimă generație a laserului stomatologic

Motto-ul este ”Fără DURERE, fără ACE, fără FREZE” – raza laser are capacitatea de a fi minim-invazivă și de a nu crea disconfort în timpul ședințelor de tratament, motiv pentru care din ce în ce mai mulți pacienți aleg clinica Life Dental Spa. 

Succesul stomatologiei moderne

Viziunea modernă, centrată pe bunăstarea întregului organism au dus la creșterea numărului de pacienți mulțumiți și dornici să recomande mai departe echipa de #LifeDentisti, motiv pentru care numai anul trecut, cele 3 cabinete Life Dental Spa au înregistrat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de euro. 

Pentru a putea ajuta și mai mulți pacienți, un nou sediu Life Dental Spa își va deschide ușile începând cu luna februarie, clinica fiind situată pe strada Frumoasă, în zona Victoriei. Întreaga echipă este bine pregătită și clinica este dotată cu tehnologiile laser de cea mai bună calitate. 

În plus, viziunea Life Dental Spa se extinde, conducerea clinicii fiind în permanentă căutare de parteneri care să rezoneze cu tratamentele holistice și moderne, motiv pentru care Life Dental Spa realizează francize cu cei dornici de performanță în stomatologie. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si