“Ce seară! Zi foarte specială pentru mine. La mulţi ani, tata! Efort şi spirit de echipă minunate astăzi! Foarte fericit că am înscris primul meu gol şi mai important pentru că am obţinut trei puncte. Mulţumesc pentru susţinere, să o ţinem tot aşa”, a notat Ianis Hagi.  

 

Fotbalistul echipei Glasgow Rangers, Ianis Hagi, a înscris un gol în meciul câştigat, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Hibernian, în etapa a XXV-a a campionatului Scoţiei.

Citeste si: Lumea sportului, în stare de șoc! A murit la doar 22 de ani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ianis Hagi a marcat primul său gol pentru Rangers chiar în ziua în care tatăl său, Gheorghe Hagi, a împlinit 55 de ani.

Citeste si: Cătălina Ponor şi-a sters tatuajul care îi amintea de iubitul care a părăsit-o pentru a se însura cu altă femeie: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”

Fotbalistul român a înscris în minutul 84 şi a jucat până în minutul 88. Celălalt gol al învingătorilor a fost marcat de Edmundson ‘45+2. Rangers a revenit de la 0-1, Hibernian deschizând scorul în minutul 35, prin Hanlon.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Șoc total pentru Adrian Mutu! Antrenorul Naționalei de fotbal U21 riscă să fie interzis la Jocurile Olimpice din Japonia

Glasgow Rangers ocupă locul doi în clasament, cu 60 de puncte şi 24 de jocuri, iar Hibernian este pe şase, cu 30 de puncte (25 de jocuri).

Lider este Celtic Glasgow, care are 67 de puncte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si