Jador a avut cântare weekendul trecut, de 8 martie și pe scenă a făcut o dedicație: "Pentru toate femeile noastre, dar nu astea care stau aici. Astea care stau acasă!". Această replică a stârnit multe controerse, toată lumea întrebându-se la cine se referă: la Ella sau la Georgiana.

Jador a fost întreat de o doamnă în vârstă de ce nu o iubește pe Ella, iar el a spus că nu o iubește pentru că e "bagaboată".

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a fost prinsă cu minciuna! Ce a făcut concurenta în România

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, ultimul cadou pentru Livian

Ella de la Puterea Dragostei, probleme de sănătate

Mai multe persoane au luat legătura cu Ella de la Puterea Dragostei și au mărturisit că aceasta s-ar simți foarte rău atât fizic cât și psihic. Nu se simte deloc bine, nu mănâcă și ar urma să meargă la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, lucruri neștiute despre sora lui

Citeste si: Nelson Mondialu, atacat din toate părțile! Un fost concurent în casa Puterea Dragostei sare la gâtul tatălui lui Livian

Ella s-ar fi consumat mult și din cauză că ar fi aflat că Jador se vede cu Georgiana. Totul a ieșit la iveală în momentul în care a filmat un vlog, iar în reflexia ochelarilor lui de soare se vede că Georgiana este cu el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si