Cristi Chivu (39 de ani) a așteptat timp de cinci ore să intre într-un supermarket din Milano, în ziua în care în Italia și-au pierdut viața 793 de persoane, din cauza COVID-19.

Românul resimte din plin criza din Italia, unde autoritățile nu mai fac față valurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Citeste si: Primul deces cauzat de coronavirus pe teritoriul României

Fostul tricolor, acum antrenor la grupele de juniori ale lui Inter Milano, e blocat în Italia și încearcă să depășească alături de familie situația dramatică din țară, scrie digisport.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

cristi chivu
cristi chivu

”Cristi Chivu a fost la supermarket azi... timp de cinci ore! Stați în casă!”, a fost mesajul transmis de soția fostului internațional.

Citeste si: Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit din cauza coronavirusului

În urmă cu câteva zile, de la Milano, Chivu le transmitea oamenilor să nu se mai creadă atotștiutori și să nu mai considere că de ei nu se poate atinge noul coronavirus, pentru că nu este deloc așa.

”Este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau mai știu eu ce și că dacă beau o țuică dimineața, nu se lipește de mine.

Citeste si: Coronavirus. Cum arată formularele pe care trebuie să le completezi în caz că ieși din casă

Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus.

Stați dracu' în case!”, afirma românul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si