"Toată chestia cu Bianca cu cardul nu-i cum se speculează pe internet că a vrut să-mi fure banii. Nici vorbă de așa ceva. Toată chestia e că a vrut să-și facă o comandă. Ea și-a pierdut cardul. L-a băgat în bancomat și i l-a reținut. De câteva luni bune nu are card. Poate că i-a blocat și contul. Nu știu ce a vrut să facă și avea nevoie de cardul meu și i-i-am zis că mai bine când ne vedem.

Cardul nu se dă poză sau ceva. E ca și cum îi dau ei cardul și doamne ferește mâine dispar bani sau ceva. Nu că n-am încredere în ea. În ea am cea mai mare încredere, dar să nu se ajungă acolo", spune Livian.

Citeste si: Cum a sărbătorit Jador prima zi de Paște? Gestul în urma căruia fanii au rămas impresionați

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” și Andreea Oprică război total pentru inima lui Andy Adetu: „Am fost femeia lui Jador!”

"Și chestia cealaltă cu Ramona... Tata probabil a făcut vlogul, și-a exprimat dorințele lui.

Nu știu ce-i în capul lui că n-am vorbit pe tema asta, dar între mine și Ramona nu există nimic nici nu o să existe. Toate fetele sunt simpatice și au ceva al lor în casă, dar eu v-am zis, n-aș putea să-mi fac o altă relație.", a spus cu sinceritate Livian.

Cât despre o relație cu Ella, Livian a recunoscut motivul pentru care n-ar putea fi niciodata cu ea:"Ella a avut treabă cu Jador și principiile nu mă lasă să am treabă cu femeia unui prieten, femeia sau fosta femeie."

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si