Potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Fotbal, Roxana Diaconu, membru al Comisiei de Recurs FRF, a decedat. Aceasta colabora cu FRF, începând din 2015.  

Citeste si: Noi modificări au fost anunțate de FRF în ceea ce privește reluarea campionatului de fotbal din România

Roxana Diaconu a intrat în Baroul Bucureşti în 2001 şi deţinea din 2003 un cabinet de avocatură, după cum a informat  gsp.ro. Din 2013 a început specializarea în drept sportiv, iar în 2015 a devenit membru în Comisia de Recurs din cadrul FRF.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: UEFA amenință FRF și celelalte federații. „Ultima variantă la care se poate recurge”

„Sportul a reprezentat dintotdeauna unul dintre hobby-urile mele, fotbalul fiindu-mi insuflat din familie. Deși pare neobișnuit pentru o femeie, fotbalul a reprezentând încă din copilărie o pasiune. Ascultam la radio meciurile care se transmiteau în direct și de multe ori eram prezentă în tribune”, spunea Roxana Diaconu, într-un interviu din 2018.

Citeste si: Lichidatorul judiciar cerea o sumă fabuloasă pe motelul regretatului Didi Prodan din Satu Mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si