O autorizaţie era necesară- de la 15 martie- în vederea exportării unor astfel de echipamente către o ţară din afara Uniunii.

Acest program a fost amendat luna trecută pentru ca restricţiile să vizeze doar măşti, ochelari de protecţie, viziere şi haine (bluze).

UE pune capăt restricţiilor exportului de material de protecţie împotriva covid-19 şi anunţă că are stocuri suficiente

O scutire de la restricţii a fost acordată atunci Balcanilor Occidentali- Croaâia, Bosnia Herţegovina, Albania, Kosovo, Macedonia de Nord, Muntenegru şi Serbia.

ue materiale protecție covid

Citeste si: Ciolacu: „Tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Sibiu: Trei angajaţi ai unei firme confirmaţi cu coronavirus

Citeste si: Doliu naţional zece zile în Spania, un omagiu adus victimelor covid-19

Comisia Europeană (CE) a anunţat că a primit peste 1.300 de cereri de autorizare luna trecută şi că 95% dintre ele au fost aprobate.

Citeste si: Când se redeschid terasele și plajele! Anunțul oficial făcut de Nelu Tătaru: „Ne gândim la...”

Cei 27 au exportat astfel 13 milioane de măşti, un milion de haine de protecţie şi 350.000 de ochelari şi viziere de protecţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si