Gabriel de la „Puterea Dragostei” a fost jignit de prietenii Ellei chiar sub privirile celorlalți concurenți. Familia Ellei îl acuză pe Gabriel că nu a luat atitudine atunci când Daiana a bătut-o pe Ella.

„Una e să fii bărbat și una e să fii fătălău! Nu există așa ceva!” a transmis familia Ellei.

Scandal fără precedent la „Puterea Dragostei”. Gabriel a fost atacat de familia Ellei

„Ți se pare că nu i-am zis Daianei să termine de câte ori se certa cu Ella și se jigneau? E normal să ții cu Ella!” a spus Gabriel de la „Puterea Dragostei”.

scandal gabriel familia ellei

Citeste si: Mama Andrei Voloș de la Puterea dragostei arată trăsnet! Seamănă cele două?

Citeste si: Andy Adetu de la Puterea Dragostei, schimbare șoc. Cum arată acum fostul concurent

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei are o nouă iubită? "A dus-o acasă de Paşte, la părinţi"

„Te-am văzut un băiat calm, trebuia să iei atitudine! Eu nu țin partea nimănui. E soția ta, Daiana? Nu-l mai băgați pe Jador. Ea se descurcă singură. Văd atâta răutate în voi doi. Ați amenințat-o cu bătaia.” au adăugat prietenii Ellei de la „Puterea Dragostei”.

„Nu e soția mea, dar a făcut parte din viața mea două luni!” a menționat Gabriel Vasiliu.

scandal gabriel familia ellei

„De ce cu nici-o altă fată de aici nu am ajuns să mă jignesc cum fac cu Ella? Nu am văzut în viața mea o femeie să nu-i ajungă un singur bărbat, cum e ea!” a spus Daiana de la „Puterea Dragostei”.

Gabriel de la „Puterea Dragostei” susține că a rugat-o de multe ori pe Ella să înceteze cu glumele ca să nu o provoace pe Daiana.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei a înșelat-o pe Andreea Pirui? Ella a aruncat bomba în emisiune: „Avea în telefon...”

În prezent, Daiana de la „Puterea Dragostei” nu mai formează un cuplu cu Gabriel Vasiliu. Bruneta a atacat-o pe Ella, în urmă cu puțin timp, din cauza apropierii ei de Gabi.

Prieteneii Ellei de la „Puterea Dragostei” au încheiat spunând că Ella de azi încolo nu are voie să le mai răspundă nici măcar la un salut lui Gabi și Daianei, altfel le va pierde prietenia lor. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si