În imaginile surprinse de camera de supraveghere de pe Autostrada Soarelui din Toscana, Italia, se vede clar traiectoria spre dreapta a mașinii în care se afla o întreagă familie de români din Bistrița-Năsăud: doi soți cu cei patru copii ai lor și bunicii paterni micuţilor.

Şoferul pare că încearcă să frâneze și să tragă stânga de volan, astfel încât să evite impactul cu TIR-ul parcat într-o zonă de refugiu de pe autostradă.

A fost prea târziu, însă.

Citeste si: Braşov: Şapte persoane, transportate la spital după ce remorca unui tractor s-a răsturnat

Impactul a fost devastator! Până şi anchetatorii italieni, sosiţia la locul tragediei, au rămas şocaţi de violenţa accidentului:

”Niciodată nu am văzut o asemenea tragedie!”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Mama şi încă doi copii sunt la spital, internaţi în stare gravă.

Șoferul român, tată al copiilor, este singurul care a scăpat cu viaţă!

Citeste si: VIDEO| O familie de români, decimată într-un accident cumplit în Italia

Poliţiştii italieni l-au găsit lângă maşina distrusă, în timp ce plângea si striga numele copiilor si ale părinţilor săi! A fost interogat imediat după accident şi... arestat.

Anchetatorii merg pe ipoteza că românul a adormit la volan și astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole sau care să pună probleme de vizibilitate.

Familia plecase miercuri din Bistriţa Năsăud, pentru ca părinţii şi bunicii să lucreze ca sezonieri la cules de mere în Italia, la Napoli.

Citeste si: Troleibuz în flăcări, în centrul Capitalei. Mesajul unei asociații de transport în comun: „Am atras atenția de nenumărate ori că...”

Acasă, rudele şi cei care i-au cunoscut sunt în stare de şoc.

Vecinii s-au mobilizat si vor să ajute familia aşa cum vor putea. Pentru mama si cei doi copii, care sunt încă internaţi în stare gravă, în Italia, medicii fac eforturi uriaşe să îi salveze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si