Andy Adetu îndrăgostit. Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” a fost descalificat din cadrul emisiunii de la Kanal D, însă se pare că și-a făcut o nouă iubită în România. Mulți au speculat legătura lui în cadrul show-ului cu Andreea Oprică, însă între cei doi lucrurile nu au evoluat, ba chiar au ajuns să se certe și să își spună vorbe grele.

andy adetu îndrăgostit

andy adetu îndrăgostit

Andy Adetu îndrăgostit. Citeste si: Bombă în cuplul Livian și Bianca de la „Puterea Dragostei”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andy Adetu îndrăgostit. Citeste si: Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” mai apropiați ca niciodată. Unde a fost surprins cuplul

Andy Adetu îndrăgostit. Citeste si: Cum a petrecut Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” de ziua lui. Vezi ce cadou a primit de la iubita sa, Andra Volos

Andy Adetu de la „Puterea Dragostei” s-a îndrăgostit. Vezi cine este norocoasa

Andy Adetu îndrăgostit. O fostă concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a spus totul despre noua relație a lui Andy Adetu. „ Ce show-uri face Andy Adetu. S-a îndrăgostit. Oh, Doamne, s-a îndrăgostit Andy Adetu.", a spus Mary de la "Puterea Dragostei".

andy adetu îndrăgostit

andy adetu îndrăgostit

Andy Adetu îndrăgostit. Lucrurile nu stau, însă, chiar așa. Chiar dacă fanii își doresc să-l vadă fericit pe Andy, ei bine el nu și-a găsit jumătatea.

Dezvăluirea făcută de Mary nu are legătură cu viața personală a fostului concurent de la "Puterea Dragostei". Este vorba doar despre un rol pe care Andy l-a jucat alături de o femeie în cel mai recent videoclip al lui Robert.

andy adetu îndrăgostit

Andy Adetu îndrăgostit. Citeste si: Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Nimeni nu știa ce a făcut blondina de la Puterea Dragostei în străinătate! „Prosteai bărbați în Italia!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si