Ucraina a înregistrat un număr record de 921 de cazuri în ultimele 24 de ore, după ce și în ultimele zile numărul persoanelor pozitive a crescut.

În acest context, ministrul ucrainean al sănătății, Maksym Stepanov, a anunțat că „în anumite regiuni vor trebui impuse restricții mai stricte”, dar nu a precizat unde sau în ce vor consta aceste măsuri.

Citeste si: Alexandru Rafila: „Ne găsim în fața unei probleme de sănătate publică”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

15 din cele 24 de regiuni ale țării au înregistrat creșteri atât ale noilor cazuri, cât și a pacienților spitalizați, cele mai afectate fiind regiunile din vestul țării, Lvov și Rivne, au anunțat autoritățile de la Kiev.

Autoritățile au explicat creșterea masivă a cazurilor de coronavirus prin nerespectarea de către ucraineni a măsurilor de distanțare socială, după ce parcurile, restaurantele și saloanele de înfrumusețare au fost redeschise luna trecută.

Citeste si: Coronavirus România 19 iunie 2020. Avem 320 de noi cazuri de îmbolnăvire, în ultimele 24 de ore

Ucraina a înregistrat, de la începutul pandemiei, 34.984 de cazuri de coronavirus și 985 de morți.

Și România a înregistrat creșteri semnificative ale persoanelor infectate cu covid-19 în ultimele zile. Potrivit autorităților române, joi și vineri au fost înregistrate 320 de noi cazuri de îmbolnăvire.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si