Nepoata lui Donald Trump va scoate o carte în care va face dezvăluiri explozive despre secretele familiei. Mary Trump va publica cartea curând, iar ținta ei va fi Donald Trump. După apariția cărții lui John Bolton și pierderea mai multor republicani proeminenți, Donad Trump are o altă problemă.

Cartea ce urmează a fi scoasă de nepoata sa, va fi publicată pe 28 iulie. Mary Trump a dezvăluit în cartea „Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man” secretele familiei.

Președintele Americii, lovitură dură din partea unui membru al familiei: „Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume”

Robert S. Trump, fratele lui Donald Trump, a făcut recurs în justiţie cu scopul de a bloca publicarea cărții, conform The New York Times, citat de AFP.

Se pare că Mary Trump încalcă un acord de confidenţialitate pe care l-a semnat în legătură cu moştenirea lui Fred Trump, tatăl lui Donald Trump.

„Restul familiei şi cu mine suntem atât de mândri de minunatul meu frate, preşedintele, iar noi considerăm acţiunile lui Mary o adevărată ruşine”, a spus Robert S. Trump.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

președintele americii și nepoata lovitură

Editura Simon & Schuster a transmis că această carte pune în „lumină crudă sumbra poveste” a familiei lui Donald Trump. Este vorba despre 240 de pagini, în care Mary Trump povesteşte evenimente la care a fost martoră în casa bunicilor săi.

Citeste si: Un băiat de 14 ani a murit în apele Dunării. Pompierii nu l-au putut salva

Citeste si: Întâmplarea șocantă a unui bărbat care s-a abținut să nu meargă la toaletă 18 ore

Citeste si: Vreme caldă în weekend. Ce spun meteorologii

Daily Beast relatează că Mary Trump ar urma să dezvăluie că ea este principala sursă a unei mari anchete cu privire la finanţele lui Donald Trump, marca The New York Times.

Citeste si: Coronavirus România, 24 iunie. Cum arată bilanțul oficial?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si