Andra Volos- iubit. Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D face declarații incendiare din Italia. Bruneta se află în vacanță la mama ei.

andra volos la cină cu iubitul

Andra Volos- iubit. „Pentru că sunt și o să fiu mai inactivă zilele astea, vreau să vă zic că am revenit la culoarea mea naturală!” a

spus Andra Volos de la „Puterea Dragostei”. Bruneta a revenit la culoarea inițială a părului și vrea să aibă o vară de neuitat departe de casă.

Andra Volos- iubit. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, surpriză imensă pentru Bianca de ziua ei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Andra Volos- iubit. Citeste si: Un cuplu de la „Puterea Dragostei” s-a destrămat. Decizia e definitivă

Andra Volos- iubit. Citeste si: Ce face Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” în timp ce Andra Volos se află în Italia

Andra Volos de la „Puterea Dragostei”: „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu!”

Andra Volos- iubit. „Am ieșit la cină romantică cu iubitul meu! Întrebarea e cu ce mănânci tu?” a adăugat Andra Volos, râzând. Tânăra a ieșit în oraș alături de o amică pe care a numit-o în glumă: „iubitul meu”.

andra volos la cină cu iubitul

andra volos la cină cu iubitul

andra volos la cină cu iubitul

Andra Volos- iubit. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” nu poate da uitării relația de iubire pe care a avut-o cu Bogdan Mocanu.

Ea afirmă că va sta câteva luni bune în Italia doar pentru a uita. Andra a sperat până în ultima clipă că Bogdan va veni după ea la aeroport pentru a-și lua rămas bun: „M-am uitat în stânga și în dreapta...dar degeaba. Nu a venit să-și ia rămas bun!”.

Andra Volos- iubit. Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru iubita lui: „Tu ești singura prințesă” Este vorba despre Alexandra?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si