Renat a fost eliminat! Concurentul avea două banderole și a primit-o și pe a 3-a, din păcate. Concurenții nu aveau pe cine să voteze. A fost o atmosferă foarte tristă după plecarea lui. Concurenții au plâns, dar cel mai afectat a fost Marius.

Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri uluitoare despre Renat: „Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai...”

Ramona și Daiana de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre Renat.

Deși a intrat de puțin timp în competiția Puterea dragostei, Renat Grosu este un concurent foarte apreciat de colegii săi și a reușit să stea departe de conflicte. De aceea, el are o relație foarte apropiată cu fetele din casă și glumesc foarte des. recent, Renat a avut o conversație cu Daiana și Ramona, pe telefon.

Citeste si: L-au ajuns blestemele. Nelson Mondialu a pierdut TOT

Cele două fete au mărturisit că le-a deranjat faptul că Renat le-a închis telefon într-un mod surprinzător. Daiana și Ramona au dezvăluit ceea ce au vorbit, iar Renat s-a apărat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Renat: Așa ați înțeles? De cinci ori am zis că o să închid, că am treabă. Ele mă întrebau ce mai fac. Le-am zis: Fetelor, eu trebuie să închid! Nu m-ați ascultat

Ramona: Dacă era să-l fac nesimțit, eu îi spuneam în față. Dacă nu-ți plăcea, nu mai stăteai de vorbă cu noi

Daiana: Ți-a plăcut cu noi pe cameră, îți arătai numai mușchii

Renat: Dacă era ceva de supărat, eu nu mai rămâneam jumătate de oră

Renat este noul concurent din casa Puterea Dragostei! E actor și a apărut într-un film cunoscut

Un nou concurent intră în casa Puterea Dragostei în curând. Deși nu se știe care este data la care tânărul care își caută jumătatea în show-ul din Turcia va intra în emisiune, s-a aflat despre cine este vorba.

Citeste si: Andra Volos de la „Puterea Dragostei” se luptă cu suferința: „Aș vrea să plece...”

Tânărul care va păși în casa Puterea Dragostei pentru a o întâlni pe femeia visurilor lui se numește Renat Grosu și este actor. S-a născut în România, dar s-a mutat în Turcia când era copil, alături de familia lui. Noul concurent este actor și a jucat în filmul turcesc Miracol în celula 7 (Yedinci Kogustaki Mucize), unul dintre cele mai apreciate și emoționante filme din ultima perioadă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si