Frate-erou la doar șase ani. Băiatul a fost mușcat de cap și are 90 de cusături acum. Copilul i-a salvat viața surorii sale. El s-a luptat cu patrupedul agresiv.

Frate-erou la doar șase ani. Băiatul a fost mușcat de cap și are 90 de cusături

Un băiat curajos, în vârstă de șase ani, și-a salvat sora mai mică din calea morții. Mătușa sa, Nikki Walker, a povestit pe Internet cum nepotul său, Bridger, a dat dovadă de un curaj extraordinar și a apărat-o pe sora sa cu prețul vieții.

Băiețelului nu i-a fost deloc frică, crezând că dacă cineva ar trebui să moară, el va fi acela.

„Dacă cineva va muri, am crezut că ar trebui să fiu eu”, a mărturisit băiețelul de doar 6 ani, potrivit informațiilor postate de mătușa sa pe Instagram.

Câinele atacator a fost foarte agresiv. Micuțul a fost mușcat de mai multe ori de față și de cap. Bridger Walker are acum 90 de cusături și zeci de copci.

frate erou șase ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Postarea cu gestul băiatului a stârnit mii de reacții în mediul online. Mai multe staruri de peste Ocean, printre care s-au numărat și personajele din „Răzbunătorii”, l-au felicitat pe acesta pentru curajul exacerbat de care a dat dovadă în actul eroic, potrivit Toofab.

Citeste si: Trei pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie, confirmaţi cu coronavirus

Citeste si: Nelu Tătaru se așteaptă la o creștere a numărului de cazuri în Brașov

Citeste si: Iohannis a promulgat legea! 16 august devine zi importantă pentru români

Actrița Anne Hathaway i-a scris băiețelului că nu este nici pe jumătate la fel de norocoasă ca el și că îi dorește să se recupereze rapid în urma rănilor suferite.

Citeste si: Marcel Pavel, probleme de sănătate după ce a scăpat de Covid-19

„Nu sunt un Răzbunător, dar recunosc un supererou când văd unul. Nu pot decât să sper că sunt pe jumătate la fel de curajoasă în viața mea, pe cât ești tu. Îți doresc o recuperare ușoară”, i-a transmsis actrița, conform sursei citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si