Ziua lui Nelson Mondialu. Ce cadou i-a luat Livian de la „Puterea Dragostei” tatălui său de ziua lui. „Am făcut o combinație cu un lăutar!” a transmis Livian Pop. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D i-a pregătit o surpriză de proporții lui Nelson Mondialu.

Ziua lui Nelson Mondialu. Livian de la „Puterea Dragostei” și mama lui s-au întâlnit la mall pentru a-i achiziționa un cadou lui Nelson Mondialu.

„Nu știu ce să-i iau...oare papucii ăștia iar plăcea? Lui îi place stilul ăla. Sau să-i iau perechea asta de blugi? Cursă nebună de cumpărături cu mama. Suntem la mâna vânzătoarelor, în cursă e 1.000 de lei. Nu-s zgârcit de felul meu, dar mi se pare absurd să dau 500 de lei pe o gentuță.” a transmis Livian Pop.

Ziua lui Nelson Mondialu. Citeste si: Nelson Mondialu vrea noră tânără. Mesaj pentru viitoarea iubită a lui Livian

Ziua lui Nelson Mondialu. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” a ajuns la Cluj-Napoca. Pentru cine a venit concurentul acasă

Ziua lui Nelson Mondialu. Citeste si: Marea Finala "Puterea Dragostei" va fi difuzata pe 26 iulie, la Kanal D

cadou nelson mondialu

Ce cadou i-a luat Livian de la „Puterea Dragostei” tatălui său de ziua lui

Ziua lui Nelson Mondialu. Suma pe care a avut-o de plătit la casieria magazinului a fost de 1.800 de lei: „Aoleu, mamă! Ai pastilele? Să mă împrumute mama cu 200 de lei, sper să nu-mi dea dobândă mare.” a adăugat Livian de la „Puterea Dragostei”.

cadou nelson mondialu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ziua lui Nelson Mondialu. „Lasă, mamă, să le duc eu. Aș mai vrea să-mi iau un parfum, dar n-am cardul la mine. Te duc acasă, japoneza mea? Ce frumos ești îmbrăcată!” i-a spus Livian Pop, mamei sale.

cadou nelson mondialu

cadou nelson mondialu

Ziua lui Nelson Mondialu. „Ce parfum? Îți dau eu bani. Ai 20 de parfumuri pe un singur raft. Am mașină, scumpule. Mă duc singură!” a zis Liliana Pop.

Ziua lui Nelson Mondialu. Ajunși acasă, cei doi i-au oferit cadourile lui Nelson Mondialu. „Ăștia mi-au luat haine!” a spus bărbatul.

cadou nelson mondialu

cadou nelson mondialu

Ziua lui Nelson Mondialu. „Poate nu sunt bune și trebuie să le schimbăm!” a

spus Livian de la „Puterea Dragostei”.

cadou nelson mondialu

Ziua lui Nelson Mondialu. Nelson Mondialu și-a verificat toate articolele vestimentare și s-a bucurat pe deplin de hainele de firmă achiziționate de soția și fiul său. Bărbatul și-a îmbrățișat bucuros familia.

Ziua lui Nelson Mondialu. Citeste si: Lovitura dura pentru Bianca! Livian i-a spus in fata de ce s-au despartit. Asta l-a facut sa nu o mai vrea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si