Ministerul de Interne de la Kabul a indicat că „teroriștii au detonat o mașină cu bombă în Pul-e-Alam” și a adăugat că toate decesele sunt dintre persoanele civile, după cum relatează postul de televiziune afgan Tolo TV. 

''Un număr de 17 morţi şi 21 de răniţi au fost aduşi la spitalul nostru. Între victime sunt civili şi soldaţi'', a declarat pentru AFP doctorul Sediqullah, directorul secţiei de urgenţă a spitalului din capitala provinciei Logar, unde a avut loc atacul.

Citeste si: Anchetă după ce o femeie însărcinată, diagnosticată cu COVID- 19, a murit în ambulanţă

Violenţa în Afganistan rămâne neobişnuit de crescută în pofida negocierilor de pace cu talibanii, potrivit unui raport oficial american publicat joi, care constată o creştere bruscă a numărului de victime civile în al doilea trimestru, notează Agerpres. Raportul survine după ce talibanii au anunţat o nouă încetare a focului de trei zile odată cu sărbătoarea Eid al-Adha, la sfârşitul acestei săptămâni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Schimbare neașteptată în topul țărilor cu cele mai multe decese cauzate de coronavirus

Un alt atac distrugător în Afganistan, în urmă cu o lună

Cel puţin 23 de civili au fost ucişi şi alţi zeci au fost răniţi după ce mai multe rachete au lovit la sfârșitul lunii iunie o piaţă de animale vii în provincia Helmand din sudul Afganistanului, au anunţat guvernul afgan şi talibanii, care s-au acuzat reciproc pentru acest atac, transmite Reuters.

Citeste si: Recordul ultimelor trei luni în Spania. Sunt peste 1.200 de noi cazuri de infectare

Atac Afganistan.  Sute de localnici din districtele învecinate erau adunaţi în momentul atacului în acea piaţă amenajată în aer liber unde se comercializau oi şi capre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si