Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat să poarte mască, după cum reiese dintr-o postare recentă a lui Victor. “Parcă văd că din toamnă o să purtăm măști cu numere de înmatriculare ca la mașini”, a scris Victor Dăncilă, care este consilier la Curtea de Conturi. El a divorțat anul trecut de soția sa, Elena, după o căsnicie de trei ani.( vezi cum a rămas fără bani fosta soție a lui Liviu Dragnea)

Citeste si: Viorica Dancila, reactie dura despre autonomia "Tinutului Secuiesc": "Este un afront la adresa suveranitatii statului roman"

Citeste si: Fotografie incredibilă cu fiica lui Mircea Geoană! Frumoasa Ana a fost pozată în timp ce făcea duș, în curtea vilei sale din America: „Ești fierbinte vara asta!”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Botezatu, declarații șoc despre ținuta Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale 2019! Ce a spus designerul despre taiorul și broșa fostului premier!” Nu știu dacă are pe cineva care o îmbracă, nici nu mă interesează” 

Elena este consilier juridic la Primăria Sectorului 5, iar divorţul a fost dovedit de declaraţia ei de avere. Spre deosebire de declaraţia din 2018, din document a dispărut apartamentul de 70 de metri pătraţi al lui Victor, precum şi o maşină Volkswagen Passat, cumpărată în 2017.

Mai mult, numele lui Victor Dăncilă nu a mai fost trecut în dreptul veniturilor încasate de soţ.

Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție. Ea a fost dată în judecată

Dacă Victor are chef de glume legate de maasca de protecție, mama sa are probleme mai serioase. Viorica Dăncilă nu a scăpat de un proces care a început acum trei luni.

Stirilekanald.ro a relatat în exclusivitate că fostul prim-ministru figurează ca pârât, alături de Guvernul României, într-un dosar civil înregistrat pe 6 aprilie 2020, la Judecătoria Sectorului 6 București. Obiectul dosarului este „actiune in raspundere delictuala”, iar reclamant este un cetățean care a participat anii trecuți la protestele din Piața Victoriei, organizate împotriva Guvernului Dăncilă. Din cauza pandemiei de coronavirus, care a limitat activitatea tribunalelor și a judecătoriilor, primul termen al procesului în care e implicată Viorica Dăncilă nu a fost stabilit. 

„Răspunderea civilă delictuală este reglementată de art.998- 1003 Cod civil; ea este specia de răspundere juridică prin intermediul căreia o persoană care a cauzat alteia un prejudiciu este obligată să-l repare. răspunderea delictuală se naște de regulă ca urmare a nesocotirii unei obligații legale. Condițiile generale ale răspunderii sunt: (i) existența unui prejudiciu, (ii) fapta ilicită, (iii) raportul de cauzalitate între prejudiciu și fapta ilicită și (iv) culpa.” , se scrie despre obiectul dosarului pe site-urile specializate.

Fiul Vioricăi Dăncilă s-a săturat de masca de protecție. Procesul ei a fost strămutat

Dosarul nu a intrat, însă, pe rol la Judecătoria Sectorului 6. Reclamantul nu a renunțat, însă, la proces. Pe 10 iunie 2020, acesta a înregistrat un nou dosar, la Curtea de Apel București, la secția a IV-a civilă, obiectul fiind “strămutare a dosarului cu nr.

6048/303/2020 al Judecătoriei Sectorului 6 Bucuresti”. Viorică Dăncilă figurează în continuare ca pârât. Judecătorii Curții de Apel au stabilit deja primul termen programat pe 13 octombrie 2020. Viorica Dăncilă a fost prim-ministru în perioada 29 ianuarie 2018-4 noiembrie 2019.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe 23 iulie 2019, Viorica Dăncilă a fost desemnată de Biroul Politic Național al PSD candidatul partidului la alegerile prezidențiale din noiembrie. Candidatura acesteia a fost oficializată în cadrul Congresului din 24 august  La 24 noiembrie 2019, a pierdut în al doilea tur de scrutin, în care a obținut peste 33,91% din voturi, împotriva președintelui actual Klaus Iohannis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si