Tânăra ar fi trebuit să stea în spatele gratiilor 20 de ani pentru comiterea infracțiunilor de omor și înșelăciune. Aceasta a executat doar 13 ani din pedeapsă, însă, potrivit legii, are dreptul să fie eliberată condiționat.

Judecătorii spun că au decis sa o lase in libertate pentru că femeia a fost recompensată de 59 de ori pentru rezultate bune și a fost sancționată doar o singură dată.

Cum s-a produs oribila crimă

În anul 2007, Alina Horeanu, la acea vreme studentă a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, împreună cu iubitul ei, student și el, au ucis un om de afaceri din Botoșani pe care fata îl cunoscuse pe internet.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Principalul suspect în cazul crimei de la Bragadiru s-a sinucis în închisoare

După ce tânăra i-a sucit mințile și l-a stors de bani, cei doi studenți au hotărât să scape de afacerist. L-au atras pe bărbat într-un loc ferit din Iați, iar acolo l-au ucis cu cruzime. Ca să acopere urmele crimei, aceștia au mai chemat în ajutor doi prieteni și împreună au îngropat trupul omului de afaceri într-o pădure.

Citeste si: Atentat sângeros: cel puțin 9 morți. Victimele erau tineri studenți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si