Autorităţile sanitare au înregistrat de asemenea 5.218 de contaminări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore,, iar bilanţul total a crescut la 1.041.007 de îmbolnăviri de la începutul epidemiei.

Rusia este cea mai afectată țară de COVID-19

Rusia este apatra cea mai afecată ţară din lume de covid-19 ca număr de infectări.

Vaccinurile pentru covid-19 dezvoltate de Rusia şi China, eficacitate îngrijorătoare

Vaccinurile pentru Covid-19 dezvoltate de Rusia şi China au un neajuns comun: sunt bazate pe un virus de răceală comună la care au fost expuşi mulţi

oameni, ceea ce le poate limita eficacitatea, potrivit unor experţi citaţi de Reuters.

rusia cazuri coronavirus
COVID-19 în Rusia.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Au apărut primele rezultate ale vaccinului rusesc Sputnik V

Citeste si: Rusia trimite trupe în Belarus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Vaccinul rusesc anti-COVID produce anticorpi. Ce efecte adverse are?

Vaccinul companiei CanSino Biologics, aprobat pentru utilizarea de către armata chineză, este o formă modificată a adenovirusului de tip 5 (Ad5). Compania discută ca vaccinul să fie aprobat de urgenţă în mai multe ţări, înainte de a foinaliza studii clinice de amploare, a relatat publicaţia Wall Street Journal săptămâna trecută.

Citeste si: Ce spun specialistii despre vaccinul anti-COVID creat de Rusia? Declaratiile neasteptate ale doctorului Fauci!

Un vaccin dezvoltat de Gamaleya Institute din Moscova, aprobat în Rusia la începutul lunii august, în pofida testării limitate a acestuia, este bazat pe Ad5 i pe un alt adenovirus mai puţin comun.

„Ad5 vmă îngrijorează pentru că mulţi oameni au imunitate.

Nu sunt sigur care este strategia lor...poate nu va avea o eficacitate de 70%. Ar putea avea o eficacitate de 40% i este mai bine decât nimic, până va exista altceva”, a declarat Anna Durbin, cercetător în domeniul vaccinurilor la Johns Hopkins University. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si