Magda, fosta soție a lui Tolea Ciumac, se relaxează în Italia, țara ei de adopție, acolo unde se află în prezent și sportivul, recent condamnat la închisoare. Foarte tonică, Magda a postat recent mai multe fotografii cu ea la plajă, în costum de baie, bine primite de prietenii virtuali. Acum trei ani, după ce Magda Ciumac postase câteva imagini cu ea la plajă, actuala soție a lui Tolea, Alina, a făcut câteva comentarii ironice la adresa ”rivalei”, așa că imediat a izbucnit scandalul. 

Magda Ciumac și actuala soție a lui Tolea nu se suportă: ”Dacă mai continuă mimoza, o tund la chelie!”

"Nouă ani de zile eu n-am avut nicio treabă cu ea. Nu m-a interesat persoana şi existenţa ei. De ce s-a legat de kilogramele mele, de unde am eu bani, de mine, în ce fel arăt eu? Mă întreţine ea pe mine? Tolea a stat în genunchi în faţa mea. Avem un copil minunat împreună. Dacă mai continuă aşa această mimoză, o voi tunde la chelie", a avertizat atunci Magda Ciumac. 

Ciumac
Magda Ciumac s-a pozat la plajă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Magda Ciumac a divorțat de Tolea în 2008, ulterior sportivul căsătorindu-se din nou, cu Alina, în 2014, o tânără sexy care pozase în reviste destinate publicului masculin. Magda și Tolea sunt părinții unui copil de 14 ani, Alexander Sasha, care a rămas la separare în grija mamei. 

Citeste si: Magda Ciumac a făcut anunțul morții: "După 11 luni de suferință, sper să-ți găsești liniștea"

La începutul acestei luni, Tolea Ciumac a primit o veste cruntă din partea judecătorilor de la Curtea de Apel Bacău, care l-au condamnat pe sportiv la 3 ani și 4 luni de închisoare într-un dosar privind contrabanda cu țigări și constituirea unui grup infracțional organizat. În plus, Tolea are 2 ani interzise anumite drepturi civile și trebuie să achite și o sumă importantă pe post de despăgubiri.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si