Echipa antrenată de către Daniel Mogoşanu urma să joace o dublă amicală cu naționala U17 a Bulgariei, în perioada 8-11 octombrie. Pe data de 7 octombrie echipa națională a României U17 trebuia să plece la Silven, în Bulgaria. Călătoria tricolorilor a fost suspendată deoarece doi dintre jucători au fost testați de trei ori de coronavirus, însă a treia oară aceștia au avut un rezultat pozitiv.

Două cazuri de COVID-19 la naționala U17

În același timp, în echipa națională a României U19, care se află acum la Snagov, se află doi jucători care susțin că au simptome de coronavirus. Acești doi jucători dar și restul persoanelor cu care aceștia au intrat în contact au fost izolați în camere separate. În total, 6 jucători şi doi membri ai staff-ului sunt izolaţi de restul delegaţiei până la sosirea rezultatelor testelor Covid-19.

Jucătorii naționalei U19 sunt izolați în camere

Toți cei prezenți la Snagov vor fi testați de COVID-19 mâine dimineață, această testare fiind cea de a treia de până acum. La primele două testări toate rezultatele au fost negative. Jucătorii au fost testați de fiecare dată conform protocolului medical al loturilor naţionale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si