O adolescentă, în vârstă de 19 ani, a descoperit că tatăl ei o filma în ipostaze intime. Lauren Brightwood a fost filmată de tatăl ei vitreg timp de 5 ani de zile, când se afla goală în baie. Descoperirea făcută i-a creat traume severe fetei.

Descoperirea a fost făcută în urmă cu un an, chiar înainte ca fata să împlinească 18 ani.

Tânăra a remarcat un obiect negru, ascuns cu grija in zona geamului de la baie. Când s-a uitat mai atent, a realizat că este un telefon mobil, amplasat în acel loc în scopuri absolut deplasate. Se pare că cel care o spiona pe fată era chiar tatăl ei vitreg, Craig, care o creștea de la vârsta de 4 ani.

Tatăl vitreg urmărea scene intime cu fiica sa

Lauren a chemat-o imediat pe mama ei care s-a îngrozit când a văzut obiectul. Femeia l-a luat imediat la rost, pe concubinul său în vârstă de 35 de ani. Bărbatul a negat totul cu lejeritate. La scurt timp și-a recunoscut fapta și a mărturisit că făcea acest lucru de aproximativ 5 ani de zile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Adolescenta a trecut prin clipe groaznice. Experiența provocată de tatăl vitreg i-a provocat traume psihice majore, intrând într-o depresie severă, iar de câteva ori tânăra a avut gânduri suicidale.

tânără filmată de tată în baie
Lauren, tânăra spionată de tată, chiar în baie.[Sursa foto: PixaBay]

„A fost cel care m-a crescut, am avut o relatie normala tata-fiica. Am devenit o persoana total diferita. Acum, cand intru intr-o incapere, mai intai ma uit daca sunt sau nu camere de filmat", a

declarat Lauren.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si