În ediția din 29 octombrie a emisiunii „Puterea Dragostei”, Codruț a fost tachinat în legătură cu relația pe care o are cu Alexandra, favorita publicului de câteva săptămâni.

Mariana a fost cea care a deschis Cutia Pandorei, spunând că acesta ar admira și alte fete. Mai în glumă, mai în serios, planează deja suspiciuni că iubitul Alexandrei n-ar fi tocmai fidel.

Citeste si: VIDEO- Ella de la Puterea Dragostei a devenit... Maleficent

Alexandra de la Puterea dragostei nu crede că iubitul ei ar putea să o înșele

„Vrei să aprinzi un foc, dar n-ai nicio șansă”, i-a replicat Alexandra concurentei după insinuările făcute despre partenerul ei din concurs.

Alexandra de la „Puterea Dragostei”, înșelată de Codruț? Cele mai noi dezvăluiri din casa iubirii
Alexandra de la „Puterea Dragostei”, înșelată de Codruț? Cele mai noi dezvăluiri din casa iubirii

„Alexandra, știi că eu nu vorbesc de obicei, dar când vorbesc… (…) Cu cine vorbeai, Codruț, la telefon? Te-am auzit eu într-o seară când vorbeai cu cineva la telefon”, a raspuns Mariana.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Codruț a afirmat că a vorbit cu persoane din familie, vizibil deranjat de acuzațiile pe care i le-a adus Mariana, iar Alexandra a ridicat din sprânceană, semn că ar pune și ea la îndoială fidelitatea iubitului, însă a continuat să îl apere și să îi spună Marianei că nu va reuși să bage zâzanie în perechea ei.

„Mai vorbeai și tu acolo cu o fetiță, două”,

a spus Mariana.

„Mai vorbesc și eu acasă, cu familia”, a răspuns tranșant Codruț.

„Ei, mai vorbeai și tu acolo cu o fetiță, două”, a fost replica imediată a Marianei.

„Mai am și eu mamă, soră, verișoare. Mă întreabă verișoarele cum e în Turcia ”, a continuat să se justifice destul de fâstâcit de întrebările Marianei.

Citeste si: El este "Lucifer", ciminalul care a ucis 48 de oameni în închisoare, decapitându-i

Mariana s-a oprit din a-i mai provoca pe cei doi, fiind atenționată și de celelalte fete, văzând că discuția ducea deja spre un conflict care nu ar fi prins bine niciunuia dintre cei doi îndrăgostiți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si