La scurt timp după atac, a fost publicată pe Twitter harta celor șase locații vizate de teroriști.

La o privire mai atentă a hărții, se observă că aceștia au vizat șase locuri care, văzute din plan, formează semnul crucii. Astfel, mesajul dat de aceștia este unul de mare impact pentru întreaga lume creștină.

O persoană a murit şi cel puţin 15 sunt rănite

"Veşti teribile de la Viena în seara aceasta. Condamn cu tărie acest atroce act de teroare. Condoleanţele mele familiilor şi celor apropiaţi victimelor. România se solidarizează cu Austria",  este mesajul transmis de Klaus Iohannis, pe Twitter.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Harald Sörös, a declarat, pentru agenţia APA, că o persoană a fost ucisă şi alte 15 au fost rănite în atacul terorist din Viena. În urma intervenţiei forţelor de ordine, un suspect ar fi fost împuşcat.

Citeste si: Ea este tânăra incendiată la Giurgiu. Polițiștii au făcut portretul robot- FOTO

Cele 15 persoane rănite se află internate în spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Asociaţiei Vienna Health, Christoph Mierau.

Printre persoanele rănite se numără un ofiţer de poliţie, care este în state gravă. Alte cel puţin şase persoane sunt în stare gravă.

Mai mulţi atacatori ar fi acţionat în cel puţin şase locaţii din Viena, a confirmat Harald Sörös.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si