Actorul și comediantul John Sessions a murit, la vârsta de 67 de ani, informează The Independent. Britanicul a fost cunoscut mai ales pentru numeroasele apariții în emisiuni TV de comedie, inclusiv show-ul de improvizație "Whose Line is it Anyway?" și "QI". John Sessions a suferit un atac de cord luni 2 noiembrie și, potrivit agentului său, „a murit la el acasă, în sudul Londrei".

Citeste si: Familia Regală, în doliu. "Regele Mihai i-a conferit Crucea Casei Regale a României"

John Sessions s-a născut în Ayshire, Scoția în anul 1953. După ce a studiat alături de Kenneth Branagh la Royal Academy of Dramatic Arts (RADA), la sfârșitul anilor 1970, John Sessions și-a început cariera de actorie, apărând în filmele The Bounty și The Adventures of Pinocchio.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

John Sessions a murit: ce roluri memorabile a avut

Rolurile lui John Sessions din film au inclus pelicula lui Martin Scorsese "Gangs of New York" și filmul gemenilor Kray, "Legend", cu Tom Hardy în rol principal.

De-a lungul carierei sale, John Sessions a interpretat rolurile a doi prim-miniștri britanici: Harold Wilson în "Made in Dagenham" și Edward Heath în biografia "Margaret Thatcher, The Iron Lady", alături de Meryl Streep.

Sessions a apărut și în emisiunile TV Skins and Outnumbered. Nu ascundea înclinațiile sale politice. În 2013, el a declarat pentru The Independent că este „plictisit” de oamenii care numesc Ukip „o grămadă de rasiști” și și-a exprimat sprijinul pentru Nigel Farage.

John Sessions a jucat în pelicula lui Martin Scorsese "Gangs of New York"

John Sessions, în tinerețe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si