Fanii acestuia au fost luați prin surprindere. După mai multe săptămâni în care s-a aflat în țară pentru a-și rezolva niște probleme personale, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a decis să se întoarcă în casa „Puterea dragostei”.

Fratele Biancăi Comănici, Cristian, s-a întors în Turcia, potrivit grupurilor de susținere ale emisiunii. În ultimele zile, Cristian a locuit cu sora sa, Bianca, au realizat mai multe vloguri și au petrecut câteva zile împreună, mai ales că în ultimii doi ani Bianca s-a aflat în Turcia la Puterea dragostei, iar Cristian era plecat în

străinătate, unde muncea.

Conform grupului de Instagram „ Viperele Vesele”, se pare că a reintrat în casă chiar Cristian Comănici. În ultimele zile, Mariana s-a apropiat foarte mult de Rareș, așadar Cristian va avea un adversar puternic.

Cristian Comănici s-a întors la „Puterea dragostei”! Pe ce concurentă a pus ochii
Cristian Comănici s-a întors la „Puterea dragostei”! Pe ce concurentă a pus ochii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Încă de la intrarea în concurs, Cristian a pus ochii pe Mariana, tânăra originară din Republica Moldova. Cei doi s-au apropiat foarte mult, ba chiar au ieșit împreună, alături de alți colegi. Mulți fani și-ar dori ca cei doi să fie împreună și să formeze un cuplu, însă unii cred că fratele Biancăi ar fi pus ochii și pe o altă tânără, pe care o cheamă Rovana.

Citeste si: Surpriză pentru fanii „Puterea Dragostei”. Ce fost concurent s-ar putea întoarce în casa iubirii

Cristian Comănici a făcut mai multe dezvăluiri despre Marinescu de la Puterea dragostei

Invitați la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, Bianca i-a oferit fratelui său mai multe sfaturi pentru a putea ieși învingător în emisiunea matrimonială.

„El e mai prietenos, îi place în gașcă”,

a recunoscut Bianca Comănici în cadrul emisiunii Totul despre Puterea dragosteidespre fratele său.

Citeste si: Cristi Marinescu de la „Puterea Dragostei”- ipostaze jenante alături de un alt concurent

„Eu mă implic în prietenii, în certuri și sunt dezamăgit. De multe ori am vrut să plec, să mă descalific și să plec din emisiune, chiar le-am cerut concurentelor să mă voteze să plec de acasă dacă nu aș fi fost favorit. Marinescu mi se pare o prezență inutilă. Are un caracter foarte neplăcut”, a mai povestit Cristian Comănici în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea dragostei”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si