Unul dintre pacienţii transferaţi de la ATI Piatra Neamţ la Iaşi, în urma incendiului care a distrus secţia de Terapie Intensivă a murit, miercuri, la Spitalul Mobil de la Leţcani.
Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ, a declarat că este vorba de o femeie în vârstă de 72 de ani, care avea comorbidităţi.

În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a mai putut fi salvată.



Totodată, medicul a precizat că starea celorlaţi cinci pacienţi transferaţi de la Piatra Neamţ este în continuare gravă.

Zece persoane au murit şi mai multe au fost rănite după ce, sâmbătă seară, un incendiu a izbucnit în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ.

Şase dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul Mobil de la Leţcani, judeţul IAşi.

Citeste si: Reuniune de gradul 0 între Berker Güven, Ozan Dolunay, Bahar Șahin și Sera Kutlubey. Ce au făcut Nedim, Cenk, Cemre și Ceren, îndrăgitele personaje din serial, pe perioada carantinei

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Confesiunile lui Teo Trandafir, într-un interviu tulburător, aseară la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. „Maia a suferit împreună cu mine eroic, suntem doi soldați, umăr la umăr...”

Cine este noul director al Spitalului de Urgență Piatra Neamț 

Spitalul de la Piatra Neamț unde au murit 10 bolnavi de Covid în incendiul de la Terapie Intensivă, are al 9-lea director din ultimele 10 luni. 

Doamna Doctor Cristina Iacob Atănăsoaie este noul director al Spitalului de Urgență Piatra Neamț. Într-o declaraţie de presă, noul director a spus că secţia de Terapie Intensivă, acolo unde a avut loc incendiul de sâmbătă, va fi mutată temporar la etajul patru şi a fost primit deja un acord verbal de la ISU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si