Un italian și-a îmbrățișat soția decedată pentru ultima dată. Femeia a murit din cauza virusului Sars-Cov-2. La nouă zile diferență a murit și bărbatul din aceiași cauză.

Doi soți din Tortoreto, Italia, au fost infectați cu coronavirus. Soțul femeii a refuzat să se despartă de trupul ei, răpusă de Covid-19, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă. După înmormântarea italiencei, Dino a avut și el simptome COVID-19. La nouă zile, distanță de moartea soției sale, s-a stins și el din viață.

Deces fulgerător, la nouă zile, după moartea soției răpusă de virusul Sars-Cov-2

Natalina Medori, alias Lina, în vârstă de 72 de ani a murit de Covid-19. Ea a început să se simtă rău și pe 5 noiembrie. Tot atunci a ieșit pozitivă la testul coronavirus. În prima fază a bolii, simptomele erau unele ușoare. Organismul femeii a luptat împotriva virusului, iar ea nu a depășit pragul de 37,8 grade al temperaturii corpului.

Într-o zi, Lina a murit pe neașteptate. Dante Schiavoni, în vârstă de 80 de ani, nu și-a lăsat soția nicio clipă. El a refuzat să se despartă de trupul soției sale, pe care l-a vegheat până în ultima clipă, într-o încăpere închisă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

soti-morti-coronavirus
Doi soți din Italia au murit din cauza virusului Sars-Cov-2.[Sursa foto: google]

Citeste si: Cinci din cei opt pacienți ATI arși de vii la Spitalul Județean din Piatra Neamț nu au putut fi recunoscuți. „Am văzut trupurile carbonizate în saci. Tata este un număr”

Citeste si: Un mare oraş din România intră în CARANTINĂ!

Deși, oamenii din jur și cadrele medicale îl sfătuiau să păstreze distanța pentru a nu se infecta el nu a ținut cont de aceștia.

Dante și-a îmbrățișat soția, din sicriu, înainte de a-și lua rămas bun de la ea.

După înmormântare, italianul a avut și el simptome. Apoi, a pierdut lupta cu viața la nouă zile distanță de soția sa. „Dante nu și-a abandonat niciodată soția, nici măcar după ce a murit, a vegheat asupra ei mereu”, a declarat o rudă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si